Salg af hårde hvidevarer i Birkerød

Vi har mere end 30 års erfaring i salg af hvidevarer

Hos Absalon Hvidevarer forhandler vi stort set alle typer og mærker af hårde hvidevarer. Du finder et stort udvalg af alle de kendte kvalitetsmærker, der er på markedet.

Med mere end 30 års erfaring med salg og reparation af hårde hvidevarer, ved vi hvor vigtigt det er, at finde det helt rigtige produkt. Vi altid tager udgangspunkt i dine individuelle behov og krav. På den måde sikrer vi, at du får det produkt, der passer bedst i lige netop din situation.

Vi er altid behjælpelig med gode råd og yder en ordentlig vejledning, når du er på udkig efter nye hårde hvidevarer. Markedet er stort, og der kommer hele tiden nye produkter, der kan mere og er billigere i drift.

Vi anbefaler miljøvenlige hvidevarer

Vi har et stort udvalg af nye, miljøvenlige hårde hvidevarer. I langt de fleste tilfælde kan det bedre betale sig at investere i energirigtige hårde hvidevarer. Prisen er højere her og nu – til gengæld viser undersøgelser fra Energistyrelsen, at en investering i en mere energirigtig maskine, er tjent hjem på mellem 2 og 5 år alt afhængig af, hvilket produkt det er.

Pris og kvalitet følges ad i hvidevarebranchen. De billige modeller har en væsentlig kortere levetid, hvilket betyder at det kan være dyrt, at købe billigt. Den kortere levetid sammenholdt med, at man skal poste penge i flere reparationer og har et højere EL-forbrug gør at det produkt, der på overfladen virker billigst, måske ikke er det i sidste ende.

Kontakt os
Vores høje serviceniveau er en dyd for os, og noget som vi vægter højt. Vi opstiller og monterer dine nye hårde hvidevarer og bortkører de gamle, når vi leverer dem til din adresse.
Du er velkommen til at skrive via vores kontaktformular eller ringe til os på 4051 1917.

Kontakt os hvis du har spørgsmål
40 51 19 17