Reparation af hårde hvidevarer

Kongevejens bedste service!

Når skaden er sket på dine hårde hvidevarer, er mange i tvivl, om det kan betale sig at reparere det, eller om det bedre kan betale sig at investere i et helt nyt produkt.

I de fleste tilfælde hvor vi rykker ud, kan skaden udbedres hurtigt og uden de store udgifter. Med mere end 30 års erfaring i reparation af hårde hvidevarer, har vi set de fleste fejl, der kan opstå.

Absalon Hvidevarer er en mindre servicevirksomhed. Vi er dynamiske og kan tilbyde vores kunder en høj faglig standard til fordelagtige priser. Vores størrelse betyder, at vi også er afhængig af at levere et højt serviceniveau hver eneste gang, så kunderne er tilfredse.

Vi har stor faglig viden, og en professionel tilgang til opgaverne. Når du oplever problemer med dine hårde hvidevarer, er det vigtigt at handle hurtigt, så skaden ikke forværres.

Vi har altid et bredt udvalg af reservedele på lager. Før vi kører ud til dig, pakker vi bilen, så vi nemt og hurtigt kan erstatte dine defekte komponenter, når skaden er sket. Vi har de nødvendige reservedele til alle de kendte mærker med i vores servicevogn. Det er til mærker som:

  • Bosch
  • Siemens
  • Voss
  • Electrolux
  • AEG
  • Miele
  • osv.

Kontakt os gerne
Du er altid velkommen til at kontakte Niels Barrett, hvis du vil høre nærmere omkring, om det kan betale sig at få din maskine udskiftet eller blot repareret. Du skal blot oplyse den fejl, du oplever og modelbetegnelsen, så giver han en cirka pris på hvad det vil komme til at koste for en reparation.

Hvis du har andre spørgsmål, eller bare gerne vil vide mere om os, er du velkommen til enten at ringe til os på 4051 1917. Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Kontakt os hvis du har spørgsmål
40 51 19 17